headerfoto
achtergrond

Noorse taalcursus

Ik verzorg zowel privélessen als incompanytrainingen.

Privéles en Incompanytraining

Ik geef privéles zodat iedere cursist veel persoonlijke aandacht krijgt. Daarnaast geef ik ook Incompanytrainingen waarbij je samen met je collega's Noors kan leren. De inhoud van de Incompanytrainingen zijn in overleg.

Lesmateriaal

Als basis voor de cursus gebruik ik een lesmethode op niveau A0-A2 of A2-B1, afhankelijk van je startniveau. Per niveau zijn er meerdere lesmethoden mogelijk zoals ‘På vei’, 'God i norsk 1 en 2', 'Norsk på 1-2-3' en 'Stein på stein'. Samen kijken we welke methode het beste bij je past. De lesmethoden bestaan uit een tekst- en werkboek, en een online-omgeving met extra opdrachten. In deze tekstboeken komen alledaagse thema’s aan bod, zoals jezelf voorstellen, boodschappen doen, vrijetijdsbesteding, werk, cultuur, maatschappij, geschiedenis etc. Tijdens de les besteden we aandacht aan uitspraak, woordenschat, luisteren, grammatica en voeren we samen veel gesprekjes. Door de Noorse taal veel te spreken zul je zien dat je met sprongen vooruit gaat. Want hoe meer Noors je hoort en spreekt, hoe sneller je vooruitgang boekt! Thuis oefen je door de leesteksten in het tekstboek te lezen, de woorden te leren en de huiswerkopdrachten te maken.

Als aanvulling en afwisseling op het basislesmateriaal maak ik gebruik van teksten met specifieke en actuele thema’s, de Noorse krant, Noorse tv-fragmenten, muziek en mijn eigen ervaringen om de Noorse taal machtig te worden. Heb je nog speciefieke wensen, dan kun je dat bij de offerteaanvraag aangeven en verwerk ik dat in de cursus.

Leslocatie

Ik geef zowel online als fysiek les. De fysieke lessen vinden bij mij thuis in Leidschendam plaats of eventueel bij jou thuis in de omgeving van Leidschendam (tegen een extra vergoeding). De incompanytrainingen kunnen ook zowel online als fysiek op de locatie van het bedrijf in de Randstad (tegen een extra vergoeding).

Tarieven

De tarieven voor de taallessen zijn op aanvraag. Het aantal lessen, dag en tijdstip zijn in overleg.