headerfoto
achtergrond

Noorse taalcursus

Ik verzorg zowel privélessen als incompanytrainingen.

Privéles en Incompanytraining

Ik geef privéles zodat iedere cursist veel persoonlijke aandacht krijgt. Daarnaast geef ik ook Incompanytrainingen waarbij je samen met je collega's Noors kan leren. De inhoud van de Incompanytrainingen zijn in overleg.

Lesmateriaal

De lesmethoden ‘På vei’ (A0-A2) en 'Stein på stein' (A2-B1) zijn de basis van de taallessen en bestaan uit een tekst- en werkboek. In deze tekstboeken komen alledaagse thema’s aan bod, zoals jezelf voorstellen, boodschappen doen, vrijetijdsbesteding, werk, cultuur, maatschappij, geschiedenis etc. Tijdens de les besteden we aandacht aan uitspraak en luisteren, en voeren we samen veel gesprekjes. Door de Noorse taal veel te spreken zul je zien dat je met sprongen vooruit gaat. Want hoe meer Noors je hoort en spreekt, hoe sneller je vooruitgang boekt!

Als aanvulling en afwisseling op het basislesmateriaal maak ik gebruik van teksten met specifieke en actuele thema’s, de Noorse krant, Noorse tv-fragmenten, muziek en mijn eigen ervaringen om de Noorse taal machtig te worden.

Leslocatie

De privélessen vinden plaats bij mij thuis in Leidschendam of eventueel bij jou thuis in de omgeving van Leidschendam (tegen een extra vergoeding).

De incompanytrainingen vinden plaats op jouw werklocatie in de Randstad.

Tarieven

De tarieven voor de taallessen zijn op aanvraag. Het aantal lessen, dag en tijdstip zijn in overleg.